Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός πρόσβασης *
fb-icon1 tw-icon1 youtube
logoisoΕπικοινωνήστε μαζί μας ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 
800 100 80 80
    (χωρίς χρέωση)       certified iso 9001:2015                         Τηλ.210-9409620,210-9409622

  • slider1a
  • slider2a
  • slider3a
  • slider4a
  • slider5a
ΟΜΙΛΟΣ EUROTHERM
ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ
& ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

etairikoΗ Ευροθέρμ ΑΕΕΠ αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των πετρελαιοειδών στο νομό Αττικής με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την ευελιξία, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η Eurotherm διαθέτει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Εξυπηρετεί ένα ευρύτατο πελατολόγιο με συνέπεια στην ώρα παράδοσης και με πετρέλαιο θέρμανσης πάντα εγγυημένο από τα Ελληνικά διυλιστήρια. Αυτό αποτελεί και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Έρευνες της Stat Bank μας κατατάσσουν μέσα στις 10 καλύτερες εταιρείες πετρελαίου θέρμανσης του νομού Αττικής.

H Ευροθέρμ ιδρύθηκε το 1997 ως Ανώνυμη Εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία πετρελαιοειδών, ως αποτέλεσμα της τριακονταετούς εμπειρίας μας στο χώρο πετρελαιοειδών.

Η εντυπωσιακή της ανάπτυξη οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, υπό την επωνυμία Ευροθέρμ ΑΕΕΠ, στη συνεργασία της με τη SHELL, της οποίας διετέλεσε επίσημος αντιπρόσωπος. Παράλληλα, ξεκίνησε την επέκτασή της, πέρα από την εμπορία ειδών πετρελαίου, στην αγορά της παροχής υπηρεσιών κτιρίων. Η εδραίωση της εταιρίας στον πολύ ευαίσθητο αυτό κλάδο επετεύχθη με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της, την κατέστησε την πιο αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο της, γεγονός που αποτυπώνεται στην εμπιστοσύνη των πελατών της.

ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Τρέχουσα τιμή
πετρελαίου ανά λίτρο.
0,842 €
καλέστε
800 100 80 80
χωρίς χρέωση
(+30) 210-9409620
(+30) 210-9409622
NEWSLETTER
Εγγραφείτε για να λαμβάνεται πρώτοι, νέα και προσφορές
Θα θέλεμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραπάνω φόρμα υπόκειται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία GDPR. (Προστασία Πρωσοπικών Δεδομένων)
Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική απορρήτου

online

diktyo

Στόχος μας είναι να είναι η Eurotherm συνώνυμο της ποιότηταςquote και της εμπιστοσύνης στο μυαλό του καταναλωτή.