Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός πρόσβασης *
fb-icon1 tw-icon1 youtube
logoisoΕπικοινωνήστε μαζί μας ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 
800 100 80 80
    (χωρίς χρέωση)       certified iso 9001:2015                         Τηλ.210-9409620,210-9409622

  • slider1a
  • slider2a
  • slider3a
  • slider4a
  • slider5a
ΟΜΙΛΟΣ EUROTHERM
ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ
& ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η Eurotherm έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων με Πετρέλαιο θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει. Με στόχο να παρέχει άρτια εξυπηρέτηση στους καταναλωτές που την επιλέγουν, η εταιρεία μας:

 

tick   Παρέχει  Πετρέλαιο Θέρμανσης κορυφαίας ποιότητας με την εγγύηση των Ελληνικών Διυλιστηρίων.Αξιοπιστία στον εφοδιασμό λόγω ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και ιδιόκτητων βυτιοφόρων

tickΕπιλέγει με πολύ αυστηρά κριτήρια τους οδηγούς των βυτιοφόρων οχημάτων της και φροντίζει για την εκπαίδευσή τους.

tickΓια τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιδιόκτητα βυτιοφόρα (ADR), αποκλείοντας κάθε είδους επεμβάσεις στις δεξαμενές, στους μετρητές κλπ.

tickΠραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

tickΓια την διαχείριση του στόλου των βυτιοφόρων οχημάτων της χρησιμοποιεί ειδικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS- Powerfleet και μετρητές στάθμης καυσίμου, μέσω των οποίων μπορεί να παρακολουθεί την πορεία των οχημάτων της αλλά και τις παραδιδόμενες ποσότητες καυσίμων.

tickΕνημερώνει το καταναλωτικό κοινό για το πως να εκτελεί σωστά τη διαδικασία παράδοσης/ παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης έτσι ώστε να προστατεύεται από φαινόμενα ελλειμματικών παραδόσεων που δυστυχώς είναι συχνά στην Ελληνική αγορά.

 

Η Eurotherm δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής. Οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και από τον ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων που διαθέτουμε.
Για παραγγελίες πετρελαίου Θέρμανσης στην Αττική καλέστε στα τηλέφωνα 800 100 80 80 & 210 9409620 (Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτικές κάρτες Mastercard ή VISA)mc visa logo

Μπορείτε να παραγγείλετε online, χρησιμοποιώντας την Online φόρμα παραγγελίας πετρελαίου.

Thermo bottom

ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Τρέχουσα τιμή
πετρελαίου ανά λίτρο.
0,842 €
καλέστε
800 100 80 80
χωρίς χρέωση
(+30) 210-9409620
(+30) 210-9409622
NEWSLETTER
Εγγραφείτε για να λαμβάνεται πρώτοι, νέα και προσφορές
Θα θέλεμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραπάνω φόρμα υπόκειται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία GDPR. (Προστασία Πρωσοπικών Δεδομένων)
Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική απορρήτου

online

diktyo

Στόχος μας είναι να είναι η Eurotherm συνώνυμο της ποιότηταςquote και της εμπιστοσύνης στο μυαλό του καταναλωτή.